Geuzefestival De Gaadvis

Beste Bierliefhebbers,

Hieronder graag de uitnodiging voor een Aalsters geuzefestival!

Beste groeten

Het OPA-bestuur

Geuzefestival in café De Gaadvis

Zaterdag 28 mei, 19 uur

Achter het historische poortje in het Rozemarijnstraatje, vanwaar Priester Daens zijn dagelijkse wandeling naar de Sint-Martinuskerk inzette, wordt op zaterdag 28 mei aanstaande het 1ste Geuzefestival georganiseerd door Kultuurcafé De Gaadvis. Dit vanaf 19 uur, aan ons café De Gaadvis in de Rozemarijnstraat 4 te Aalst.

Er worden 4 brouwers/stekers in de kijker gezet: brouwerij De Troch, Eylenbosch, Lambiekfabriek en Gueuzerie Tilquin.

In totaal zullen 14 verschillende glazen geproefd kunnen worden en zal je naar alle waarschijnlijkheid onze huisblend, de Cuvée Alostum “Zjang van Brissel” kunnen proeven, een blend gebrouwen bij brouwerij De Troch en gestoken door brouwerij Eylenbosch speciaal voor ons café. Dit laatste is nog te bevestigen in functie van de voortgang 😊.

Daarnaast voorzien we een eetstand in samenwerking met Murphy’s.

Het festival is open en vrije toegang wordt gegarandeerd. Er kunnen bonnetjes ter plekke gekocht worden of er kan ingeschreven worden op het totaalpakket (inclusief goodiebag).

Wij willen er een waar feest van maken en met zoveel mogelijk liefhebbers de Lambiek “vieren”.

Tot dan!

Astrid en Gert-Jan,

Kultuurcafé De Gaadvis

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------