Proeverij 22 januari 2005

Beste Bierproevers,

op zaterdag 22 januari 2005 om 20 uur in de zaal Nieuwbeek, Nieuwbeekstraat 35 te Aalst vindt onze nieuwjaarsactiviteit plaats. Zoals de traditie het wil brengen wij een gastspreker, deze keer niemand minder dan:

professor Gilbert Baetslé (Brouwerijhogeschool CTL Gent)

die ons zal onderhouden over de schone kanten van het bier.
Iedereen welkom !

PS:

 • Als u op uw uitnodiging een rood merkteken vindt, wil dit zeggen dat we de betaling van het lidgeld voor 2005 nog niet ontvangen hebben. Misschien heeft u het gewoon vergeten of heeft u intussen toch betaald. Als u graag de volgende uitnodigingen ontvangt, vragen we uw bijdrage (15 Euro) over te schrijven op rek. nr. 001-2450950-30 van OPA, Glazentorenweg 13 Mere.
 • Om allerlei redenen buiten en binnen onze wil, is de herfstnocturne (brouwerijbezoek) in ‘t water gevallen; hou het van ons tegoed !
 • De juiste data van de volgende proeverijen staan allemaal vermeld op de bijgevoegde wenskaart : bewaren is de boodschap !!!
 • Deze onderwerpen staan reeds vast :
  29/2 : zedige en onzedige libidueuze bieren
  14/3 : mosterdbieren
  23/4 : fair-tradebieren
 • Nieuwjaarsbrief van onze voorzitter op de achterkant !
 • Belangrijk bericht : PALM verkoopt de gebouwen van de brij. De Gouden Boom in Brugge!!!Om te vermijden dat het mouterij- en brouwerijmuseum samen met de historische gebouwen zouden verdwijnen om plaats te maken voor het zoveelste appartementencomplex, doen we deze oproep!
  Men rekent op een massale aanwezigheid op de opendeurdagen : 29 en 30 jan.,telkens van 14 tot 18 uur , om alsnog de publieke opinie en de overheid te overtuigen van het belang van het behoud van de site .
  Adres : Verbrand Nieuwland 10 Brugge