OPA-Aalst is op zoek ...

... naar jou !

01Bestuur

Het OPA-bestuur is aan wat uitbreiding toe. OPA-leden die graag - bij het proeven van een specialleken - meedenken over de organisatie van de komende proeverijen en andere activiteiten en die ook wat praktisch werk op zich willen nemen (administratie, om bier rijden…) kunnen hun kandidatuur indien bij de voorzitter Jan Louies ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Er wordt ongeveer om de twee maanden, op een weekdag ’s avonds, vergaderd.

02Proeverijmedewerkers

Op de proeverijen willen we de spontane helpende handen die verscheidene leden al eens toesteken, wat meer coördineren. Leden die een min of meer vaste taak op zich willen nemen (bv hulp tombolalootjes, bar keeping voor of na de proeverij, tafels zetten voor of afruimen na de proeverij, bedienen tijdens de proeverij…) kunnen dit eveneens melden, hetzij op de proeverij zelf of via mail. Deze medewerkers zijn, evenals de bestuursleden, gedekt door de OPA-verzekering.

03Uw uitnodiging : post of e-mail?

Om kosten, werk en het milieu te sparen willen we papieren uitnodigingen zoveel mogelijk beperken. Mail ons uw e-mailadres (+postadres waarop u nu de uitnodigingen krijgt) als u bereid bent over te schakelen op de electronische weg! Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..