Vrouwen brouwen 12 juli 2008

FINNEKEN

Op zaterdag 12 juli 2008 (dus niet op 5 juli, zoals eerst voorzien) brouwen de vrouwelijke (bestuurs)leden van OPA weer een nieuw ontworpen biertje in de ketels van brouwerij De Glazen Toren te Mere.

Het biertje wordt er eentje van het lagere alcoholgehalte: wij mikken op 5%, vergelijkbaar met een pilsje.De vergelijking met pils stopt echter daar! Niet alleen omdat we een bier van hoge gisting brouwen, maar ook en vooral omdat we een smaakvol bier met de nodige body betrachten.

Het wordt een elegant en fijn biertje. Vandaar de  toepasselijke naam "FINNEKEN"...(een lief jong meisje of jonge vrouw in 't Aalsters)

Bezoek aan de brouwerij na het schoonmaken vanaf 16u (pas op, die vrouwen kuisen u gewoon buiten) en om 18 uur ter plaatse de jaarlijkse OPA-bbq, georganiseerd door de mannelijke (bestuurs)leden, want die moeten toch ook iets om handen hebben... 

  • Kaarten voor de bbq kosten €12,50 : 4 vleessoorten,sausjes,aardappeltjes, groenten, biercoctail en 2 consumpties inbegrepen)
  • Steunkaarten kosten €2,50 als korting te gebruiken op 12/7

Koop je kaarten op de proeverij van 21 juni of bij Nelly in haar winkel( Penelope Klein Parksken 1 Aalst 053 21 62 03) of bij de andere bestuursleden. Overschrijven op de rekening van OPA kan ook.