Westmalle Trappist

Heerlijk koken met producten van het seizoen

westmalle_trappistHeerlijk koken met producten van het seizoen is een aangename mix van lekkere recepten, handige tips en historische weetjes over het geliefde trappistenbier van Westmalle. Voor elk seizoen werd het perfecte menu met Westmalle samengesteld.

De trappistenbieren van Westmalle bezitten de rijkste smaak die zo typisch is voor een artisanale bereiding. Daarom zijn ze de uitgelezen ingrediënten voor ‘eerlijke' gerechten met verse producten van het seizoen. Een jaar was nog nooit zo heerlijk.

Toon en Joost De Four zijn de bierkok en biersommelier van het gerenomeerde bierestaurant De Heeren van Liedekercke in Denderleeuw. In hun originele recepten spelen de Dubbel en de Tripel van Westmalle de hoofdrol. De 4 complete seizoensmenu's - waarvan je de gerechten uiteraard ook apart kan bereiden en serveren - zijn het resultaat van hun creativiteit, kennis van zaken en gedrevenheid.

Westmalle Trappist
Heerlijk koken met producten van het seizoen
Jef Van den Steen en De Heeren van Liedekercke
© 2008 - Jef Van den Steen, De Heeren van Liedekercke en Uitgeverij Davidsfonds NV, Blijde Inkomststraat 79, 3000 Leuven
ISBN 978-90-5826-542-5
64 pagina's
Prijs € 14,95